HELP! Rebuit Index and Lost ALL Posts!

This is the right place to report general bugs, make suggestions or ask for help.
Post Reply
designer85
Posts: 5
Joined: Sat Jun 01, 2019 12:03 am

HELP! Rebuit Index and Lost ALL Posts!

Post by designer85 » Tue Oct 08, 2019 3:36 am

Help!!
I just tried to rebuild the index to fix a problem, but when it completed I went back and every post is now gone!
Please help!!!

designer85
Posts: 5
Joined: Sat Jun 01, 2019 12:03 am

Re: HELP! Rebuit Index and Lost ALL Posts!

Post by designer85 » Tue Oct 08, 2019 4:25 am

I think the problem is resolved. I'm thinking maybe I didn't give it enough time before hitting the back arrow in my browser.
Either way, after rebuilding the index a 3rd time and waiting a few minutes I think it is back to normal.

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 40
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: HELP! Rebuit Index and Lost ALL Posts!

Post by Arvid » Sat Oct 12, 2019 4:03 pm

Hi,

glad to hear everything is fine. I'm curious: How many entries does your blog contain?

Arvid
Helpful FlatPress links: Project blog 📝 - FlatPress wiki 📖 - FlatPress@Twitter 🐦
Stay up to date with our feeds: Forum RSS feed 📜 - Project blog RSS feed 📜


🇩🇪 Oktober 2019: Habe aktuell für meinen Arbeitgeber hier im Ruhrgebiet Stellen zu besetzen! 🇩🇪
- Softwareentwickler (Webanwendungen) - unbefristet, sofort
- Studentische Hilfskraft IT - unbefristet, sofort
- Auszubildender Fachinformatiker Anwendungsentwicklung - Sommer 2020

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest