Strange error on my site

This is the right place to report general bugs, make suggestions or ask for help.
Post Reply
eagleman
Posts: 54
Joined: Sat Mar 02, 2019 12:10 pm

Strange error on my site

Post by eagleman » Tue Dec 22, 2020 2:54 pm

Hello
I have created a personal website for all my translation files and other stuff, but when I started the installation of Flatpress (and even after) a message like this appears on all pages:
Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /web/htdocs/www.giacomomargarito.it/home/fp-include ... config.php on line 4
What does it mean and how can i fix? Note that the website works fine, except for that message of course.

For your information the website has a temporary address like this http://giacomomargaritoit.trasferimentiaruba.it/. I'm moving from another hosting to a new one. After the complete hosting change the address will be www.giacomomargarito.it

laborix
Posts: 44
Joined: Sat Feb 16, 2019 3:51 pm

Re: Strange error on my site

Post by laborix » Tue Dec 22, 2020 4:13 pm

eagleman wrote: ↑Tue Dec 22, 2020 2:54 pm... Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in ...
Typical error if the Web Server is running on PHP 7.4. You should switch back to PHP 7.3 and send a mail to the developer that he fix this.

PHP 7.3 is supported until December 2012.

laborix
Posts: 44
Joined: Sat Feb 16, 2019 3:51 pm

Re: Strange error on my site

Post by laborix » Tue Dec 22, 2020 4:47 pm

Sorry, PHP 7.3 is supported until December 2021 :D

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 199
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: Strange error on my site

Post by Arvid » Sun Dec 27, 2020 11:03 am

Hi,

as laborix, I assume you have FlatPress 1.1 running with PHP 7.4. I recommend switching to PHP 7.3 as laborix suggested.
Or, if you'd like to peak into the next version, you could also upgrade your FlatPress instance to the current development snapshot of version 1.2. FlatPress 1.2 runs smoothly with PHP 7.4. We are quite close to the final release, but it still is a "dev" version. Do a full backup before updating :)

All the best,
Arvid

eagleman
Posts: 54
Joined: Sat Mar 02, 2019 12:10 pm

Re: Strange error on my site

Post by eagleman » Mon Dec 28, 2020 1:38 pm

Thanks, I have updated the site with the 1.2 devel version of Flatpress and it's working good. Now I have only corrected some typos into the italian language pack. Don't worry, there is no need to update the whole language pack, only a few files.
I'll post the updated files list soon

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 199
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: Strange error on my site

Post by Arvid » Sat Jan 23, 2021 11:08 am

eagleman wrote: ↑Mon Dec 28, 2020 1:38 pm I'll post the updated files list soon
Thank you! :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests