White screen after setup of Flatpress

This is the right place to report bugs, make suggestions or ask for help.
Post Reply
cnic
Posts: 3
Joined: Tue Feb 19, 2019 11:14 pm

White screen after setup of Flatpress

Post by cnic » Tue Feb 19, 2019 11:26 pm

After successfully adding the setup information into flatpress, I was greeted with a blank white screen. PHP is running or I wound't have received the setup page. Tested php with the usual phpinfo and looked ok. the directory fp-content is set to 777 and all files are owned by apache2. Running all this on Mint 19
Any thoughts?

cnic
Posts: 3
Joined: Tue Feb 19, 2019 11:14 pm

Re: White screen after setup of Flatpress

Post by cnic » Wed Feb 20, 2019 2:48 pm

Additional info from apache log
[Tue Feb 19 18:05:55.476725 2019] [php7:warn] [pid 3583] [client 127.0.0.1:49848] PHP Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/html/flatpress/fp-includes/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270, referer: http://localhost/flatpress/setup.php
[Tue Feb 19 18:06:30.732296 2019] [php7:warn] [pid 3584] [client 127.0.0.1:49850] PHP Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /var/www/html/flatpress/fp-includes/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270

cnic

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 12
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: White screen after setup of Flatpress

Post by Arvid » Wed Feb 20, 2019 4:12 pm

Hi, welcome to the FlatPress forum :)
Which FlatPress version do you use? The error you get (thanks for posting it detailed) has been fixed with release 1.0.3.php7.


cnic
Posts: 3
Joined: Tue Feb 19, 2019 11:14 pm

Re: White screen after setup of Flatpress

Post by cnic » Wed Feb 20, 2019 8:34 pm

The zip that I downloaded was flatpress-1.0.3.zip. Just downloaded the php7 version and it installed ok and appears to be functioning fine

Thanks for the help!

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 12
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: White screen after setup of Flatpress

Post by Arvid » Wed Feb 20, 2019 9:42 pm

Hi, glad to hear. The next release 1.1 will be ready soon - make sure to update then :)
(As Lubomir said, you may also want to try the current 1.1 development branch to preview the 1.1 improvements.)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest