Comment Center > Configure the plugin is b0rked

Find help with FlatPress plugins, report a plugin bug, request or present new plugins.
Post Reply
шесть
Posts: 3
Joined: Sat Sep 18, 2021 12:48 am

Comment Center > Configure the plugin is b0rked

Post by шесть » Sun Sep 19, 2021 4:09 pm

Hello Everyone

I added the akismet key to the comment center > configure the plugin configuration. Now it seems completely broken, the page that opens is a 500 error.

This happens regardless of theme or browser. It also happens in my sandbox as well as my live instance. While grasping at straws, I extracted a fresh configure.tpl from my original zip file and replaced the existing in my sandbox, to no avail.

Any breadcrumbs?

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 270
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: Comment Center > Configure the plugin is b0rked

Post by Arvid » Sat Oct 30, 2021 11:15 am

Hi, and welcome to the FlatPress support forum!

Thanks for reporting, i fixed the issue. Could you please get the latest version of fp-plugins/commentcenter/tpls/configure.tpl from GitHub and test it again?

All the best,
Arvid

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 270
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: Comment Center > Configure the plugin is b0rked

Post by Arvid » Sat Oct 30, 2021 11:54 am

Found some more template errors - please get all the Comment Center templates from GitHub for testing.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests