Getting BBCode to work

Find help with FlatPress plugins, report a plugin bug, request or present new plugins.
Lee
Posts: 16
Joined: Tue Jul 05, 2022 1:59 am

Getting BBCode to work

Post by Lee » Tue Jul 05, 2022 9:57 pm

I was under the impression that the BBCode plugin is available for use when editing. However, nothing on it is 'clickable'. I have to manually insert every code. Is it supposed to work that way, or am I missing something?

User avatar
Arvid
FlatPress Coder
Posts: 584
Joined: Sat Jan 26, 2019 7:40 pm
Contact:

Re: Getting BBCode to work

Post by Arvid » Sat Jul 09, 2022 11:46 am

Hi,

this is not the expected behaviour. Do you have JavaScript enabled in your browser? Which FlatPress version are you running?

All the best,
Arvid

Lee
Posts: 16
Joined: Tue Jul 05, 2022 1:59 am

Re: Getting BBCode to work

Post by Lee » Sun Jul 10, 2022 12:54 am

Thanks for the reply.

Yes, JavaScript is turned on. I am running FlatPress 1.2.1; the current one according to the site.

User avatar
virtualsky
Posts: 67
Joined: Thu Mar 11, 2021 4:50 am
Location: Saskatchewan, Canada
Contact:

Re: Getting BBCode to work

Post by virtualsky » Sun Jul 10, 2022 4:12 am

And you have BBCodes activated in your Admin's Plug In settings?

Image
It ain't retro to me.... it's just how I live!
https://www.thegrove.in.nf/retroblog

Lee
Posts: 16
Joined: Tue Jul 05, 2022 1:59 am

Re: Getting BBCode to work

Post by Lee » Sun Jul 10, 2022 6:26 pm

Yes, I do.

User avatar
virtualsky
Posts: 67
Joined: Thu Mar 11, 2021 4:50 am
Location: Saskatchewan, Canada
Contact:

Re: Getting BBCode to work

Post by virtualsky » Sun Jul 10, 2022 8:22 pm

Very odd, indeed. Which web browser are you using? Just a guess here, but would there be any particular ad/spam blocker that may be interfering with button activation?

I suppose if it were me, I'd try another web browser, just too see if it had anything to do with the problem.
It ain't retro to me.... it's just how I live!
https://www.thegrove.in.nf/retroblog

Lee
Posts: 16
Joined: Tue Jul 05, 2022 1:59 am

Re: Getting BBCode to work

Post by Lee » Sun Jul 10, 2022 10:45 pm

I tried it in Chromium and in Vivaldi and it still doesn't work. I also tried it in Firefox with no extensions. Still didn't work.

Lee
Posts: 16
Joined: Tue Jul 05, 2022 1:59 am

Re: Getting BBCode to work

Post by Lee » Mon Jul 11, 2022 7:53 pm

I guess, until I find a solution, I'll just use this program: https://bbcode.ilma.dev/?id=draft-b4abf ... 1e8df5a161

User avatar
virtualsky
Posts: 67
Joined: Thu Mar 11, 2021 4:50 am
Location: Saskatchewan, Canada
Contact:

Re: Getting BBCode to work

Post by virtualsky » Tue Jul 12, 2022 4:31 am

Lee wrote: โ†‘Mon Jul 11, 2022 7:53 pm I guess, until I find a solution, I'll just use this program: https://bbcode.ilma.dev/?id=draft-b4abf ... 1e8df5a161
Yeah... I'm stumped as to why the BBCode toolbar isn't working for you. Seems to me like everything is configured properly.
It ain't retro to me.... it's just how I live!
https://www.thegrove.in.nf/retroblog

User avatar
virtualsky
Posts: 67
Joined: Thu Mar 11, 2021 4:50 am
Location: Saskatchewan, Canada
Contact:

Re: Getting BBCode to work

Post by virtualsky » Tue Jul 12, 2022 5:03 am

Could there be something wrong with the BBCode plugin? Would a reinstall of the plugin onto your server perhaps fix what ever the problem is? Just grasping a straws here.
It ain't retro to me.... it's just how I live!
https://www.thegrove.in.nf/retroblog

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest